SEA HEART SESSIONS

Hier kun je lezen over mogelijke groepssessies en een massagesessie van mijn hand. 
Voor beiden is de locatie daarvoor in de yurt op kunstenaarsdorp Asgaard te Leeuwarden.

Ik vind het belangrijk om te vermelden dat het creëren van een veilige setting meest essentieel voor mij is. Je ‘moet’ in geen enkele sessie iets. Ik nodig je juist uit om bij/ in jezelf te verkennen wat goed voor jou voelt, en dat je hier trouw aan bent (of misschien wel steeds meer wórdt).

Come as you are! Als dat in de nieuwste gymkleding is: prima. Als dat in je slobberpak is: ook prima. En in welke gemoed dan ook: welkom! Ook als je gespannen of verdrietig bent. Misschien wel juist dán, omdat je je dan echt even gedragen mag voelen in geborgenheid, veiligheid en ont-moeten. Waarbij je in je vrolijkheid uiteraard ook welkom bent. Humor is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Het kan lucht & ruimte geven waar nodig, en soms vraagt het leven tijd & ruimte om pijn en verdriet te doorvoelen. Kortom: álle kleuren zijn bij mij welkom! Let’s connect! Dat kan via een bericht via het tabblad: ‘contact‘. 

~🌊💗MASSAGESESSIE💗🌊~

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een praktijk voor individuele massagesessies.
De achtergrond die ik hierin heb, is een opleiding tot holistisch masseur bij de Akademie voor Massage & Beweging te Amsterdam. 
Daarnaast heb ik een jaaropleiding massage voor vrouwen gevolgd bij Holos te Utrecht.
In 2022 de basistraining Lomi Lomi gevolgd bij Vida Vital (en bezig met verdere scholing in deze Hawaïaanse massage techniek.)

Hoe komt dit alles tot uiting wanneer je een massagesessie ondergaat?
Ik geef ontspanningsmassages door een zachte & liefdevolle aanraking. Je zult handdoeken of een doek over je heen hebben. Als je dat prettig vindt; het kan ook met kleding aan. Waar jij je comfortabel bij voelt ~is het uitgangspunt! In mijn aanraking word je uitgenodigd (meer) contact te maken met jouw lijf, je ademhaling en mogelijk wat er van binnen gevoeld mag worden. Ben je hier nieuwsgierig naar? ~ vraag gerust om een gratis proefsessie

~🌊💗GROEPSLESSEN💗🌊~

~ Gentle Yoga ~ een vorm van yin yoga. In deze les wordt een houding langer aangehouden. Vertraging en verstilling. Daardoor heb je tijd om te ervaren wat je voelt en wat je lijf je verteld. Los(ser) laten van spanning in je lijf is veelal een resultaat van deze oefeningen. Dit is een relatief rustige vorm van yoga waarbij je niet in ‘ingewikkelde’ houdingen hoeft. Waarbij er uiteraard ook aandacht is voor je ademhaling. Reconnect, en geef jezelf een verdiende ontspanning!

~ The Sound of Silence ~ geleide meditatie / yoga nidra/ mindfull (mind – empty – ness). Ik neem je met mijn stem mee op ontdekkingstocht. Hierbij maak je ook contact met je lichaam en ademhaling. Niks hoeft; behalve dan door blijven ademen (hihi). Juist een verdiepende ademhaling (samen) creëren, en fijn thuiskomen bij jezelf. Even zonder alle ruis van buitenaf. Hierbij lig je op een matje met eventueel een kleedje over je heen. Over het algemeen voelen deze lessen na afloop als een reset. Een touch of silence within yourself..

~ Dance of the Heart ~ dit is geen dans als in ‘pasjes’ leren. Ik ga je uitnodigen relatief simpele lichaamsbewegingen te maken op muziek. Waarbij het meest belangrijk is dat jij jouw beweging volgt. Jouw intuïtieve flow. En het doet er niet toe hoe jouw beweging eruit ziet. Er is geen ‘mooi’ of ‘lelijk’. Niks is te gek. Vind je het (stiekem) héérlijk om je uit te leven op muziek: dat gaan we nu ook doen! Je zult je meer vrij voelen na zo’n les! Energized!

~ Chakra moves ~ er zijn vele energiepunten in ons lijf en daarbuiten. Wanneer we het over chakra’s hebben, bedoelen we veelal de 7 chakra’s in ons lijf. Het woord chakra betekent letterlijk: draaiend wiel. Ons energiesysteem functioneert het beste als die wielen draaien en de energie dus kan stromen. Per les gaan we een chakra verkennen. Enerzijds door informatie erover, maar zeker ook door (eenvoudig uit te voeren) oefeningen die ik je geef om zelf te ervaren. Je leert daardoor welke chakra’s bij jou meer aandacht nodig hebben, om je meer energiek te (gaan) voelen. Je energiesysteem beter te laten stromen!

~ Back to the Earth ~ in ons dagelijks bestaan zitten we veelal veel in ons hoofd. Het is onwijs fijn om de aandacht te verplaatsen en je voeten ferm op de grond neer te zetten. Aandacht zoveel mogelijk uit je hoofd -> en in je lijf zakken. Jouw: I AM. Verschillende grondingsoefeningen komen in deze les langs. (Bij het tabblad “video” komt binnenkort een video met grondingsoefening die ik voor je heb opgenomen.)
Na deze les voel je meer stevigheid in jezelf. Je staat als het ware meer ‘geaard’ op de grond: Mother Earth!